Image Map

26. maaliskuuta 2014

Elämä hymyilee

Sunnuntaina olikin todella kiva päivä.
Päivä alkoi mukavasti ratsastuksella. Minulla oli itsenäinen tunti, jonka menin Ligerolla. Hevonen olikin paljon parempi kuin lauantaina ja ratsastuksesta jäi todeklla hyvä fiilis.
Aloitin jkäynnissä tekemällä vähän erilaisia väistöjä, jotka Ligero meni hyvin, kiik kuin yleensä. Tein myös avoja pari. Enemmän avoja tein sitten ravissa. Ligero toimi todella hyvin ja peilistäkin näkyi kuinka jalat olivat juuri kolmella uralla. Tein myös vähä ympyröitä väliin, joilla pystyin ratsastamaan enemmän eteen.





Laukkaa otin suurimmaksi osaksi vain uraa pitkin. Ligero innostuikin päästessää laukkaamaan koko maneesissa. Teimme myös parit ympyrät ja niillä vähän koottua laukkaa, joka sujui myös hyvin.
Ligero oli selvästi parempi kuin lauantaina ja reippaampikin. Välillä varsinkin oikealle ja harjoitusravissa saattoi poni vähän tahmatassuilla. Keventäen sen sai kuitenkin nopeasti taas ihan kivasti liikkumaan eteen. Lopuksi ravailtiin ihan rennosti eteen-alas.



Enempää en selitäkkään. Paremmin menoa näette tuosta videokoosteesta. Kiitokset Ainolle, joka jaksoi kuvata ja vielä koota videon!



Ratsastuksen jälkeen hoidin Ligeron ja Willen pois. Sen jälkeen tehtiin perus tallihommia auteltiin pikkuisia, vietiin hevosia sisään ja ulos, ruokitiin ja lakaistiin. Välissä käytiin syömässä pullia.
Kolmen maissa lähdettiin Fian ja Ainon kanssa Camillan matkaan kuvailemaan häntä ja hänen vuokrahevostaan. Mukana oli oikein hauskaa ihanassa seurassa. Illalla sitten päästiin kotiin Camillan kyydillä. Oli kyllä erityisen kiva sunnuntai, josta on tulossa pieni erikoispostaus myöhemmin, kunhan saan sen Ainolta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: