Image Map

4. lokakuuta 2015

Video

En oikein pidä videoiden julkaisemisesta, sillä oma meno näyttä aina niin karsealle ja olen muutenkin huono kestämään kritiikkiä. Nyt saatte kuitenkin 6 minuuttisen videokoosteen näistä meidän ekoista kuukausista. Jos jotain kiinnostaa vai esteet niin niitä löytyy ihan videon lopusta.


Jaksoiko kukaan katsoa? Oliko video kivaa vaihtelua?

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva saada videota, ehdottomasti ois kiva saada jatkossakin! :) hyvältä näyttää teidän meno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ehkä uskaltaudun jatkossakin julkaisemaan videota (:

      Poista
  2. Hienonnäköistä menoa! Hevonen sopii selkeästi sulle 😊

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että pistit videoo! Upeen näköstä menoo! Pistä jatkossakin ja oli just sopivan pitunen video ja jakso kattoo!

    VastaaPoista
  4. Kivan näköistä ja hyvännäköinen hevonen! Vertailletteko Aliisan kanssa paljon ratsastustaitojanne, kumpi teistä on parempi? Vertailevatko muut? Hyväksyttekö paremmuuden jos sellainen on? Riittääkö teille yksi hevonen vai joko kohta haluatte molemmille omat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Aliisa on parempi ja tavoitteellisempi ja kyllä olen sen hyväksynyt. En tiedä vertailevatko muut (; Kyllä mulle ainakin riittää niin sanottu puolikas, kun muuhun ei ole mahdollisuutta.

      Poista
  5. Tällanen parin kk-koostevideo on tosi hyvä idea! Paljon kivempi oikeastaan kattoa kaikkia erilaisia tehtäviä kuus minsaa, kun esim saman verran materiaalia vaan yhdeltä tunnilta :) Itsehän sitä näkee aina kaikki omat virheensä tarkemmin kun muut, mut turhaan ujostelet laittaa välillä videota, koska ratsastat tosi siististi! Estepätkästä näkee että oot enemmän kouluratsastaja (ainakin vielä :D), mutta oot kuitenkin hyvin kaikissa hypyissä mukana etkä häiritse hevosta :) On muutenkin tosi kiva että hyppäät, vaikka joskus sitä taisit jännittääkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Joo kyllähän se näkyy kun ei hyppää kuin iha muutamia kertoja vuodessa ja tykkään kyllä hypätä pienestä jännityksestä huolimatta (:

      Poista
  6. ONNEA PRIMUKSEN A- MERKIN KOULUOHJELMAN VOITOSTA!! <3 harmi en päässy kattomaan, menitte varmasti upeesti

    VastaaPoista
  7. Joo lisää videoita! Näitä oonkin kaivannu ja mun mielestä niit vois olla vaikka joka postauksessa pieni kooste. Tai sitten tolleen n. kuukauden kooste. Nyt ku teillä on oma hevonen niin kohteletko sitä paremmin? (ei siis sillä, että kohtelisit muita huonosti, mutta ootko huomannu, että olisit tarkempi kuin toisten hevosten kanssa?) Ootko menossa vielä käymään joskus Primukselle tai Ponikoululle? Löysitte kyllä tosi hyvän hevosen ja joka postauksessa on ollu ihan superhienoja kuvia! Millä kameralla kuvaatte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos(: videoiden tekeminen on aika aikaa vievää, niin ei aina ehdi tehdä. aika samalla tavalla mielestäni ja primuksella käydään viikottai, mutta ponikoulussa ei oikeastaan. canonin 6D:llä

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: