Image Map

16. maaliskuuta 2016

Lyhyet kuulumiset

Huomatkaa uusi hieno ulkoasu, siitä kiitos Sofialle!
Pää lyö ihan tyhjää. On niin vaikea aloittaa kirjoittamista kun ei tiedä mistä alkaisi. Loppujen lopuksi ei tänä aikana ole tapahtunut oikeastaan mitään. Aliisa aloitti käymään Villen tunneilla ja jo parin kerran jälkeen Leroy näyttää liikkuessaan ihan erille. Itse en kuitenkaan saa siitä vielä tätä parasta irti, mutta mulle riittääkin, että hevonen on tyytyväisen oloinen.


Olen käynyt kerran viikossa valmennuksissa ja Lerppa on ollut aika kiva. Välillä on tietenkin vaikeaa ja ollan kaukana täydellisyydestä, mutta selvästi parempaan päin ollaan menossa. Kaikkien niiden epäonnistumisten jälkeen olen päättänyt hetken vain keskittyä ratsastuksessa siihen, että on kivaa. Tietenkin vaaditaan Lerpalta asioita, eikä se saa kulkea ihan miten sattuu, mutta muistetaan myös nauttia ja kiittää sitä. Tällä astenteella viime valmennus sujui tosi kivasti. Kokeilin ensimmäistä kertaa kankea Lerpan kanssa ja se oli aika kiva sillä. Aliisa siis on mennyt paljonkin kangella, että ei ollut Lerpan eka kerta. Ollaan tehty paljon siirtymisiä, ympyröitä ja vastalaukkaa.



Muuten sitten ollaan maastoiltu paljon ja käyty vähän pellolla. Lerpsa tykkää kun se on saanut maastokavereita täällä uudella tallilla.


Tulipas tylsä ja tynkä postaus. Jos teillä on postausideoita tai vaikka jotain kysymyksiä niin laittakaa tulemaan!

8 kommenttia:

  1. Super kiva tää uus ulkoasu ja ihania kuvia teistä! Teidän menokin näyttää ihan tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Paljonko Leroy maksoi? :) Ei tarvitse kertoa jos liian henkilökohtainen kysymys mutta jos et halua kertoa paljonko juuri Leroy on maksanut niin mikä olis sun mielestä liian iso hinta hevosesta? Eli missä summassa menis raja kun mietit hevosen ostoa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en hirveästi raha-asioista blogissa halua puhua, mutta ei se mikään megakallis ollut (: Ei mulla oikeestaan olisi mitään rajaa, kunhan hinta on hyvä suhteessa itse hevoseen. Meillä ei vaan ollut varaa kovin isoon budjettiin.

      Poista
  3. Minkä merkkiset nää Leroyn suitset on? Ihan tosi kivan näköset, kun pyröristetty lähes kokonaan :) Voisin omallekin tuon tyyppiset haluta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on nämä: http://www.reunos.fi/product/1736/isabell-werth-nivelsuitset
      Oon ainakin ollu tyytyväinen, hyvän tuntusta nahkaa ja asettuu hyvin (:

      Poista

Viestit näkyvät vasta kun olen hyväksynyt ne, älä siis lähetä viestiä monta kertaa (: